Hack Den Bosch beter

BOUW MEE AAN DATA DRIVEN SOLUTIONS

Bouw met collega’s een data driven solution voor een maatschappelijk vraagstuk
Doe mee met Hack Den Bosch Beter

Je wilt met je collega’s iets goed doen voor de samenleving? Of er wordt van je verwacht dat je gezamenlijk vernieuwende oplossingen bedenkt en realiseert. Maar je weet nog niet hoe. Hoe kom je met collega’s met verschillende competenties tot een optimaal resultaat? Na deelname aan Hack Den Bosch Beter weet jij hoe je met teamgenoten een uitdaging omzet in concrete resultaten.

Voor wie?
Deelname aan dit innovatie-evenement staat open voor professionals uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Heb je interesse in het oplossen van vraagstukken, ben je ondernemend of juiste een echte teamplayer? Ben je een data professional, marketeer, product developer of beleidsmedewerker? Doe dan mee aan Hack Den Bosch Beter.

Op weg naar een duurzame samenleving
We zijn op weg naar een duurzame samenleving. Omdat we een duurzame leefomgeving belangrijk vinden. Gemeente ’s-Hertogenbosch werkt aan een gezonde, groene en klimaatbestendige gemeente. Samen met inwoners en bedrijven maakt zij grote stappen in de energietransitie, zorgt dat grondstoffen hun waarde zoveel mogelijk behouden binnen de gemeente en maakt duurzaam vervoer toegankelijk voor steeds meer inwoners. Op deze manier realiseren we een duurzame samenleving in 2050. Belangrijk is dat bedrijven én bewoners ook zélf hun verantwoordelijkheid hierin pakken en in staat zijn om stapjes te zetten naar een duurzame leefomgeving. Bijvoorbeeld door zonnepanelen op hun dak te leggen, het huis en bedrijf te isoleren, minder afval te produceren, afval te scheiden, meer groen op het erf te hebben (op dak, tuin, tegen de gevel of een boom erbij op de parkeerplaats, etc.). Inzicht en data kunnen hierbij een cruciale factor worden om activiteit aan te jagen en in staat te stellen om doelen te gaan bereiken. Doe je mee?

Bijdragen aan Sustainable Development Goals (SDGs)
Door deelname aan Hack Den Bosch Beter draag je ook bij aan het realiseren van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. De doelen spreken bewoners en bedrijfsleven aan om het maken van duurzame keuzes.

Hack Den Bosch Beter koppelt met haar aanpak de SDG’s Betaalbare en Duurzaam Energie (7), Klimaatactie (13) aan de ambitie om de energietransitie te stimuleren, Goede Gezondheid en Welzijn (3), Duurzame Steden en Gemeenschappen (11) aan het vergroenen en Industrie, Innovatie en Infrastructuur (9) en Duurzame Steden en Gemeenschappen (11) aan het verduurzamen van mobiliteit.

Wil je meer weten over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN? Check dan eens de website van SDG Nederland.

Meer informatie
Wil je meer weten over deelname, of wil je komen kijken? Er zijn verschillende manieren om ons te bereiken. Mail naar info@hackathonmasters.com, bel 085- 876 99 71, of chat met ons.